Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znaki zapytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIemka. Wie ktoś może jak naprawić ten problem z tymi znakami zapytania co wywalają mi w kliencie. Ja już próbowałem wszystkiego i nic. Może wy mi pomożecie. Jeżeli ktoś udzieli poprawnej odpowiedzi jak to udzielić daje limit lików i + !!

ss dla tych co nie wiedzą o co mi chodzi :D

68532806666597840757.jpg

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Moze byc to przez to ze kupisz w sklepie cos co zostalo kupione 0.xxx sek wczesniej przed toba lub tez z innych powodow moze to byc

Czy wiesz że..

Zbieram Lajki?

Opublikowano

U ciebie pisze tak ponieważ masz starą bibliotekę Windowsa , ale aktualizacja jej nic nie pomoże ,

Będziesz miał tylko inny komunikat oznacza to ,że :

• Grasz na rozdzielczości przewyższającą postawiony launchera (plik .exe)
  • lub po prostu client zawiera wiele plików niepotrzebnych , lub też nie zawiera plików do których się odnosi
  • Zmień .exe i wrzuć nową binkę ( metin2.bin z globala)
Opublikowano

U ciebie pisze tak ponieważ masz starą bibliotekę Windowsa , ale aktualizacja jej nic nie pomoże ,

• lub po prostu client zawiera wiele plików niepotrzebnych , lub też nie zawiera plików do których się odnosi

Moze tez crashj/bląd byc

c9fe75fe.jpg

By Mr.KaczySmiech

Opublikowano

Mam Winodws 7 komputer był kupowany rok temu.

Gram na rozdzielczości 800x600 16bp

A ma może ktoś tą nową binkę bo jak ja ściąga klienta globala to jakiś błąd wywala mi :(

Opublikowano

Zaktualizuj clienta programem patch upade (ptaszki). Przed tym usuń launchera i binki (metin2.bin oraz metin2client.bin)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Zaktualizuj clienta programem patch upade (ptaszki). Przed tym usuń launchera i binki (metin2.bin oraz metin2client.bin)

ok juz zrobiłem thx trzymajcie po liku dlatego iz kazdy cos pomogl :D

Edit

Musicie czekac do wieczora bo mam limit wykorzystany :(

• 1 rok później...
Opublikowano

Wejdź w start, wpisz cmd otwórz jako administrator (pamiętaj to ważne!)!! Wyskoczy ci czarne okienko. Będziesz miał możliwość wpisania. Przepisz tam kod : bcdedit /set IncreaseUserVA 2800I tyle. Teraz wystarczy restart kompa i gotowe :). Prosiłbym o naj ;)

5274101879.png

Opublikowano

Wejdź w start, wpisz cmd otwórz jako administrator (pamiętaj to ważne!)!! Wyskoczy ci czarne okienko. Będziesz miał możliwość wpisania. Przepisz tam kod : bcdedit /set IncreaseUserVA 2800I tyle. Teraz wystarczy restart kompa i gotowe :). Prosiłbym o naj ;)

Ziomek, popatrz czasami na daty. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...